Trevean Way

Trevean Way is a huge renovation project on the Gannel in Newquay.  This large two storey home was made up of very small rooms with lots of dividing walls and corridors, even a grannie flat and extensive garages.  Martin has been tasked with redesigning and modernising the building using a large amount of high tech products. 

Front of the house is being prepared for big changesThere are new plans for this area including wet roomFront door is reciving a total makeoverSome of the last steels being put in place

The reason this house is being pulled apart to make more of this view!Large open plan living area now clearedBanks of windows will open up the entire living spaceWhat will be a bedroom with access to the gardenThe rear of the property shows the dramatic changes taking placeAnd the size of the projectInside is ready for supporting steels and first fixWhat it's all about - that view!Zac's office - making the most of the viewThe garage and entrance which will soon disappearCHanges to the front of the houseThe rear of the property where soon there will be a bank of windows

Clearing space

You can see the full extent of the house from the rearThe rest of the house from the rearBreakdown is starting to reveal the size of the placeRemoving all the small rooms and replacing with practical spaces will take a bit of timeHandy wheel barrow to help with breakdownStripping down to the bear essentials