St Merryn

This classic Cornish bungalow, in the seaside village of St Merryn, needed some Sprout TLC.  Martins creative eye immediately saw the need to flood the property with natural light whilst creating more living space.  Introducing roof lights to the old lounge stops the back of the room from becoming a dark space while the new extension incldues a bank of large glass doors and windows making the whole space open to the outside.

New kitchen shows the depth of the bunglow before the extensionThe huge extension is flooded with natural lightNow a large light and airy space to relax and enjoy

Huge open space from lounge to kitchenAnd kitchen to loungeHallway to the new extensionNew Bathroom

Stone worktop in the ktichenKitchen doorsHigh gloss tiles in the bathroomSparkly glass in the kitchenSparkly tiles in the bathroomLovely worktop and kitchen