Seascape

Seascape was a modest bunglow set in lovely grounds in the centre of Constantine Village on the North Cornwall Coast.  A holiday retreat for a large family it required a certain amount of updating and extending to accommodate the whole family.  The Sprout design team, lead by Martin, extended the lounge to create a huge living area with plenty of seating for all the family and replaced and extended the kitchen diner.  The landscaping has recently been completed as has much of the interior work.  The house was just recieving it's final touches when I visiting to photograph the property.

Window seat adding extra seat for extended familyLovely light roomsSome beautiful finishing touchesA large window seat in the loungeFabulous wall built by the Sprout teamRetaining wall and extended patio areaEven the garden shed got a make overFrom the back